Automata öntözőrendszer blog

EIMA 2018 beszámoló képekben

Idén is részt vettünk a Bolonyában megrendezett Nemzetközi mezőgazdasági gép kiállításon, itt kaptak helyet a Toro, Rain, Hunter, Rain Bird öntözétechnikai cégek standjai is.

OLVASÁS

Elmondjuk az öntözőrendszerekkel kapcsolatos 5 leggyakoribb tévhitet, és azt is, mire alapozzák őket

Azt tapasztaljuk, hogy az öntözőrendszerekkel kapcsolatban nagyon sok tévhit él az emberek fejében - talán a tiédben is vannak megválaszolatlan kérdések. Ez egyrészt arra vezethető vissza, hogy nem tartanak lépést a technológia fejlődésével - persze ez nem a laikusok, hanem a szakértők feladata -, másrészt a negatív tapasztalatoknak és a rossz szakemberválasztásnak tudható be.

Most összeszedtük az 5 leggyakoribb hiedelmet és elmondjuk, melyik miért nem állja meg a helyét.

OLVASÁS

Mi micsoda az öntözőrendszereden?

Próbáltál már kiigazodni egy öntözőrendszer felépítésén? A jó hír az, hogy ez csak elsőre tűnik bonyolultnak. Persze ez nem azt jelenti, hogy a tervezést és a kivitelezést félvállról lehet venni, hiszen minden kert más adottságokkal bír – és ezek mindegyikét figyelembe kell venni a telepítés során. Bár ez a feladat valószínűleg nem rád vár, nyugtató lehet a tudat, hogy amikor a munkálatokra kerül a sor, pontosan tudni fogod, melyik rész miért kerül oda, ahova és milyen funkciót lát el.

OLVASÁS

Honnan tudjuk, hogy megbízható öntözőrendszer kivitelezővel (és termékkel) van dolgunk?

A szép gyep titka a gondos ápolás, aminek fontos része a megfelelő öntözés. Hiszen nem mindegy, melyik növény mikor és mennyi vizet kap. Egy jól megválasztott automata öntözőrendszerrel nem kell minden locsoláskor azon gondolkodnunk, elég vizet kapott-e a kert, de ennek kínálatával szembesülve jogosan érezhetjük, hogy nehéz döntés előtt állunk.

OLVASÁS

MENÜ

NÉPSZERŰ

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Partnereink:

Növény futár
© Minden jog fenntartva 2014-2022 - T-Markt Kereskedőház Kft.
Olvassa el Adatvédelmi irányelveinket.
//