Rólunk

Minden, ami öntözés, egy kézből

SZAKÉRTELEM

Nemcsak áruljuk az öntözőrendszer alkatrészeket, de több mint 30 év telepítési és szervizelési tapasztalattal a hátunk mögött rengeteg gyakorlatunk van a szakmában. Jól ismerjük a legjobb termékeket, és szakmai tanácsban is számíthatsz ránk.

MAGYAR TULAJDON

Cégcsoportunk és üzleteink 100%-ban magyar tulajdonban vannak. Amit csak lehet, szintén Magyarországon szerzünk be, emellett országos viszonteladói és telepítői hálózattal rendelkezünk, így hazánk bármely szegletében a segítségedre siethetünk.

KÉTFÉLE TELEPÍTÉSI MÓD

Az automata öntözőrendszer telepítését bízhatod kollégáinkra, de saját magad is összeszerelheted Csináld Magad rendszerünk keretein belül, videós útmutatóinkkal. A tervet mindkét esetben mi készítjük el neked a kerted adatai alapján és végig számíthatsz a támogatásunkra.

MINŐSÉGI TERMÉKEK

30 év alatt bőven volt időnk kiismerni a különböző márkák termékeit, hogy neked már tényleg csak a legjobb minőséget ajánlhassuk, amely hosszú évekre biztosítja a hibátlan működést. Üzleteinkben valódi árukészlet található, minden termékből nagy mennyiséget tartunk a polcainkon.

Cégcsoportunk több mint 30 éve foglalkozik automata öntözőrendszer értékesítéssel, telepítéssel és szervizeléssel. Pest vármegyében három szaküzletben, Soroksáron, Pomázon és Dunakeszin, vidéken pedig Dunaújvárosban várunk szeretettel és rengeteg szakmai tanáccsal. Üzleteink mellett országos viszonteladói és telepítői hálózattal rendelkezünk, így a profin gondozott pázsithoz minden kiegészítőt biztosítani tudunk számodra.

Tóth Martin

Üzletvezető - Pomáz

Kalla Tibor Sándor

Üzletvezető - Dunakeszi

Kocsis Szabolcs

Üzletvezető - Soroksár

Rólunk mondták ügyfeleink

Kedves kiszolgálás, jó árak. Polcon van minden, ami egy átlagos öntöző rendszerhez kellhet. Sajnos csak akkor találtam rá a boltra, amikor a rendszer nálam már kész volt, pedig néhány tervezési hiányosság jó eséllyel elkerülhető lett volna, ha velük állok neki.

K. Péter

Kiszolgálás nagyon profi és segítőkész! Minden igényt kielégít, barátságos, jó szakemberek! Bátran lehet elképzelésünket megbeszélni és segítenek megvalósítani!

Laca

Ilyen korrekt, segítőkész csapattal még kereskedelemben nem találkoztam! Gratulálok a hozzáálláshoz a “tudatlan” vevő felvilágosítását illetően, a türelemhez (szintén a fentiek miatt). Csak ajánlani tudom Őket!

D. Tamás

Add customer reviews and testimonials to showcase your store’s happy customers.

Author's name